POTERA KROZ GRAD, PIJAN VOZIO U KONTRA SMERU PREKO 200 NA SAT

0

U noći između utroka i srede policija je u poteri kroz grad uhvatila vozača koji je u blizini mosta Gazela vozio u kontra smeru, a potom nastavio da beži brzinom preko 200 kilometara na sat.

Kako mediji prenose, automobil je primećen na putu kod ambulante Hitne pomoći u zoni mosta Gazela. Vozač je vozio u kontra smeru, a potom nastavio sa bahatom vožnjom i vozio 208 kilometara na sat. Kada je patrola saobraćajne policije pokušala da zaustavi automobil, vozač je odbio da stane i policija je krenula u poteru za njim.

Kada je vozač zaustavljen podvrgnut je alko-testu i ustanovljeno je da je imao 1,93 promila alkohola u krvi. U pitanju je N.R. (40) nemački državljanin srpskog porekla, a vozio je „audija“ nemačkih registarskih oznaka.

Policija ga je odvela na trežnjenje i podnela protiv njega prijave zbog nasilničke vožnje, vožnje pod dejstvom alkohola, vožnje u surptnom smeru i nepostupanje po naredbi policijskog službenika.

Pred sudijom za prekršaje vozač je kažnjen novčano sa 280.000 dinara, 12 meseci oduzimanja dozvole, 18 kaznenih poena i 360 sati rada u javnom interesu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar