POSTAVLJEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVI POSLOVNI PROSTOR NA NOVOM BEOGRADU (FOTO)

0

POSLOVNI PROSTOR NA NOVOM BEOGRADU – Juče 4. februara 2020. godine postavljen je kamen temeljac za izgradnju nove upravne zgrade Delta Holdinga koja će imati 23.000 metara kvadratnih, a vrednost pomenute investicije iznosti 40 miliona evra.

Najavljeno je da će objekat imati 11 etaža, od čega su dve zajedničke, 4 predviđeno za prostor uprave kompanije i 5 za izdavanje. Objekat će imati i podzemnu garažu sa 188 parking mesta.

Radovi na izgradnji bi trebalo da traju 15 meseci. Izvođač radova je Energoprojekt-visokogradnja. Takođe, u novom prostoru bi trebalo biti zaposleno oko 800 novih radnika.

View this post on Instagram

Postavljen kamen temeljac za izgradnju nove upravne zgrade ,,Delta Holdinga"- vrednost investicije 40 miliona evra U prisustvu rukovodilaca kompanije ,,Delta Real Estate", danas je zvanično označen početak radova na izgradnji novog upravnog objekta ,,Delta Holding-a". Planirano je da objekat ima 11 etaža, od čega su dve zajedničke, 4 predviđeno za prostor uprave kompanije i 5 za izdavanje. Ispod objekta nalažiće se garaža sa 188 parking mesta. Kako je precizirano prilikom prilikom otvaranja radova, planirano je da radovi traju 15 meseci. Izvođac na izgradnji radova je ,,Energoprojekt-viskogradnja", arhitektonsko rešenje pripada birou ,,MYS", a koncept enterijera izradio je američki biro ,,StudioS". U novom prostoru procenjeno je da će biti zaposleno oko 800 novih radnika. Ukupna površina objekta iznosiće 23,000 m2. Renderi (foto: 8,9,10): @beobuild Slike (foto: 2.2.2020) @beogradskiprojekti #zgrada #uprava #izgradnja #gradnja #garage #construction #project #deltahouse #newbuilding #deltaholdnig #energoprojekt #MYS #StudioS #beobuild #beogradskiprojekti #belgrade #Beograd #Srbija

A post shared by beogradski projekti (@beogradskiprojekti) on

Izvor: Beogradski projekti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar