POPUŠTANJE MERA ZA NAJSTARIJE – KADA ĆE MOĆI U ŠETNJU?

0

POPUŠTANJE MERA ZA NAJSTARIJE – Kao što je najavljeno i pre neki dan, posle uskršnjih praznika najstariji građani koji su već mesec dana pod merama zabrane kretanja očekuje popuštanje ovih mera. Na redovnoj konferenciji epidemiolog Predrag Kon objasnio je bliže pod kojim uslovima će to moći da se ostvari.

U gradskim sredimana stariji od 65 godina, a u manjim mestima stariji od 70 godina, imaće tri dana nedeljno za šetnju. Ideja je da to budu utorak, petak i nedeljaza vreme kada za druge traje zabrana kretanja, odnosno posle 17.00 svakog dana. Oni će moći da šetaju pola sata u prečniku od 600 metara od svojih domova. I dalje se traži da se poštuju sve mere, da nose zaštitu i izbegavaju kontakte.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar