POPLAVA U CENTRU – VODA PRODRLA I U PODZEMNU GARAŽU

0

POPLAVA U CENTRU – Tokom protekle noći došlo je do pucanja magistralne cevi na uglu Kraljice Marije i Karnegijeve ulice zbog čega se ogromna količina vode i dalje sliva okolnim ulicama, praveći velike probleme u saobraćaju, ali i svim pešacima koji prolaze ovim delom grada.

POTPUNI HAOS U CENTRU – PUKLA CEV, POPLAVLJENE ULICE (FOTO)

Kako su naveli iz Sekretarijata za vanredne situacije, voda je prodrla u podzemnu garažu Gradske uprave Beograd, a na licu mesta su ekipe koje crpe vodu iz garaže, a vozila se uklanjanju. Poremećaje u vodosnabdevanju imaju stanovnici na Paliluli i Starom gradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar