PONOVO SE ZATVARA USTANIČKA, IZMENE U SAOBRAĆAJU

0

Kako je navedeno u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Ustanička, na delu od ulice Mihajla Todorovića do ulice Vojislava Ilića, u periodu od 12. avgusta od 08.30 časova do 21. avgusta doći će do poremećaja u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje kolovoza ulice Ustanička (smer prema Ulici Vojislava Ilića), dok će se kolovoz koji se u redovnom režimu koristi za saobraćaj u smeru prema ulici Bulevar kralja Aleksandra koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja. Privremeno se izmeštaju stajališta (smer prema Ulici Vojislava Ilića):

  • Petrinjska“ za linije javnog prevoza br. 17, 31, 50, 308, 310 i ADA3 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo, u visini postojeće pozicije stajališta;
  • Polazno stajalište „Konjarnik“ za linije javnog prevoza br. 17, 31 i ADA3 – stajalište se postavlja u okviru okretnice, na poziciju ispred objekta sa kućnim brojem 230B;
  • „Konjarnik“ za linije javnog prevoza br. 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja preko puta pozicije koja se nalazi neposredno ispred kolskog ulaza u objekat sa kućnim brojem 234.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar