PONOVO SE NASTAVLJAJU POSTUPCI VANTELESNE OPLODNJE

0

Nakon pauze koja je napravljena zbog pogoršane epidemiološke situacije, od 17. avgusta će Komisija za biomedicinski potpomognutu oplodnju će ponovo početi da radi. Počeće sa radom sve komisije, osim one u KC Kragujevac, koja će zbog epidemije početi da radi od 1. septembra.

Nastavak rada počinje po preporuci RFZO i Republičke stručne komisije za BMPO. Takođe, očekuje se da klinike koje sprovode postupke vantelesne oplodnje počnu sa postupcima vantelesne oplodnje najkasnije do 1. septembra.

Produžen je rok važenja rezultata svih analiza za tri meseca i to za one koji tokom mesec dana od započinjanja rada komisija budu imali zakazan pregled.

izvor: 021.rs

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar