50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PONOVO SE MENJA RADNO VREME PRODAVNICA U BEOGRADU

1

RADNO VREME PRODAVNICA – Zbog nove mere koju je donela Vlada Srbije o produžetku policijskog časa, od subote u 13h do ponedeljka u 5h, gradski čelnici izjavili su da će doći do novih promena u radu marketa u Beogradu.

U skladu sa time, marketi će biti zatovreni u nedelju. Takođe ovo znači da će i stariji sugrađani u nabavku ići subotom od 4.00 do 7.00, kako prenosi Blic.

Prodavnice će same odrediti radno vreme subotom, ali se mora uzeti u obzir to da se radnici vrate svojim kućama do početka policijskog časa.

Povezano: NOVE MERE – DUŽI POLICIJSKI ČAS VIKENDOM, DODATNA ZABRANA OKUPLJANJA

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar