PONOVO POSKUPLJUJE INFOSTAN – GRADSKA ČISTOĆA PODIŽE CENU USLUGE

0

Nakon što je skoro uvedena nova stavka na računu Infostan pod nazivom pogonska spremnost vodovodnog sistema i to od 130 dinara, sada se ponovo očekuju viši računi.

JKP Gradska čistoća doneo je odluku o povećanju cena usluga sakupljanja, odvoženja i odlaganja komunalnog otpada. Cena poskupljuje za 10%, odnosno sa 5,13 dinara po metru kvadratom na 5,64 dinara po metru kvadratonm. Odluka je usvojena još 16. septembra, a iz Gradske čistoće kažu da će sugrađani biti obavešteni mesec dana pre nego što stupi na snagu poskupljenje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar