PONOVO OBIJEN VRTIĆ – DEMOLIRALI I MOKRILI PO DEČIJIM SOBAMA

0

Vrtić Anđelak na Savskom vencu ponovo se našao na meti grupe razbojnika! Već drugi put za mesec dana ovaj vrtić je obila grupa ljudi, a kamere u predškolskoj ustanovi ne rade.

Oni su preskočili ogradu, obili vrata vrtića, demolirali prostorije i mokrili po dečijim sobama. Pokrali su muzičke linije, ispisali zidove i preturali po dečijim rancima.

Iz vrtića kažu da je urađena dezinfekcija svih površina i da je u toku uvođenje monitoringa, odnosno kamera. Inače, kamere u ovom vrtiću ne rade već godinu dana.

Pored ovog vrtića, na opštini Savski venac je u novembru obijena još jedna predškolska ustanova.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar