POMOĆ IZ KINE – STIŽE MEDICINSKA OPREMA I TIM STRUČNJAKA IZ VUHANA (FOTO)

0

Jutros je iz Kine poleteo avion sa timom lekara i i medicinskom opremom koja je namenjena da pomogne našoj državi u borbi protiv novog korona virusa COVID-19.

Takođe, jutros je poleteo iz Srbije u Kinu još jedan avion, po drugu turu pomoći.

Kada je reč o pomoći koja stiže iz Kine, u pitanju su dezinfikaciona sredstva, medicinska oprema, zaštitne maske, odela, ali i testovi za detekciju korona virusa.

Iz područja Vuhana stiže i šest epidemiologa koji će preneti svoja iskustva i edukovati naše stručnjake za borbu protiv ove bolesti.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar