POLICIJSKI ČAS SE PRODUŽAVA – USVAJA SE NOVA MERA

0

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na konferenciji za štampu najavio da će predložiti Vladi Srbije, što će biti usvojeno, da se od nedelje, 22. marta, produžava policijski čas.

Biće apsolutno zabranjeno kretanje za sve u periodu od 17h do 5h. U nedelju ujutru, starijima od 65 godina biće dozvoljeno kretanje u periodu od 3h do 8h zbog dolaska u kupovinu.

Ukoliko ovo ne bude dovoljno i pokazalo rezultate, sledeći termini zabrane kretanja mogu biti od 13h do 7h, a zatim i moguće 24h zabrana kretanja za sve.

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar