50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

POJAVILA SE JOŠ JEDNA ŽRTVA MANIJAKA IZ TRAMVAJA

0

Pre otprilike dve nedelje javnost je uzburkao video snimak iz tramvaja na kojem se može videti kako M. I. (37) pred putnicima, od kojih niko nije pokušao da zaštiti devojčicu, prilazi tinejdžerki i počinje da je grli i dodiruje po telu.  Ovaj incident se dogodio 23. oktobra na liniji 2, a nakon što je u medijima objavljen snimak, pojavile su se još dve devojke koje su gore pomenutog prijavile za polno uznemiravanje, prenosi Blic.

Devojčica sa video snimka, saslušana je prošlog petka u tužilaštvu. Nakon davanja iskaza, dodeljen joj je status zaštićenog svedoka u postupku koji se vodi protiv M. Isailovića. On je podsetićemo, uhapšen samo dva dana nakon pojavljivanja snimka, odnosno 25. oktobra, nakon što je iz jedne pekare u Krnjači ukrao burek.

Pored ove tinejdžerke, prijavu su podnele još dve devojke, od kojih je jedna, prema prvim informacijama, maloletna. Njihova saslušanja biće zakazana nakon Isailovićevog davanja iskaza kod tužioca, koje bi trebalo da se održi u toku sledeće nedelje.

Pročitajte i: JEZIVO – MANIJAK SPOPADAO DEVOJČICU U TRAMVAJU, PUTNICI POSMATRALI (VIDEO)

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar