POGINUO PEŠAK NA NOVOM BEOGRADU – AUTOMOBIL GA UDARIO NA TROTOARU

0

POGINUO PEŠAK NA NOVOM BEOGRADU – Rano jutros oko 05h došlo je do saobraćajne nesreće na Novom Beogradu u kojoj je poginuo pešak, kada je na njega naletelo dostavno vozilo koje se trotoarom kretalo unazad.

Nesreća se dogodila u Bulevaru Mihaila Pupina, kod Starog Merkatora, a poginuo je pešak starosti 70 godina. Na lice mesta su izašle i ekipe saobraćajne policije koja su obavile uviđaj.

SRUŠIO SE VOJNI AVION MIG-21

Izvor: Mondo, RTS

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar