50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MALČANSKOG BERBERINA

0

Više javno tužilaštvo u Nišu podgilo je optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića, u medijima poznatijeg kao Malčanski berberin, koji je krajem 2019. godine oteo devojčicu iz sela Suvi Do.

Zbog zaštite interesa maloletne oštećene u ovom slučaju, iz tužilaštva nisu saopštili pravnu kvalifikaciju krivičnog dela za koje se tereti optuženi. Ono što je poznato jeste da je protiv Jovanovića istraga sprovođenja zbog krivičnih dela otmica i obljuba nad detetom.

Hapšenje otpuženog se dogodilo 5. januara na groblju u Malči, nakon 17 dana od kako je oteo devojčicu na putu do škole u mestu Suvi Dol kod Niša.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar