POČINJE DEZINFEKCIJA STAMBENIH BLOKOVA

0

DEZINFEKCIJA STAMBENIH BLOKOVA – Danas počinje akcija dezinfekcije međublokovskih površina u deset beogradskih opština koju će obavljati JKP Gradska čistoća.

Površine će biti dezinfikovane sredstvom na bazi aktivnog kiseonika koje će se prskati pomoću raspršivača prilagođenim baš za ovu namenu, sa 16 pikap vozila koja se inače koriste za zaprašivanje komaraca.

Počinje se od dezinfekcije međublokovskih površina GO Novi Beograd i Zemun, zbog velikog broja stambenih kompleksa i velikog broja stanovnika.

U sredu, 1. aprila, počinje dezinfekcija stambenih blokova GO Savski venac, Stari grad i Vračar. U narednim danima na red će doći i preostalih pet opština.

Apeluje se na građane da ne izlaze bez preke potrebe i tako olakšaju radnicima JKP Gradska čistoća da brže i efikasnije završe ovaj posao.

Povezano: DODATNE MERE U BEOGRADU U BORBI SA KORONA VIRUSOM

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar