POČELA ISPLATA 100 EVRA – OD JUTROS REDOVI ISPRED POŠTI

0
ISPLATA 100 EVRA – Kao što je najavljeno, danas je počela prva isplata jednokratne novčane pomoći od 100 evra. Radi se o isplati za oko 950.000 penzionera koji imaju tekući račun u Poštanskoj štedionici i onima koji penziju primaju na kućnu adresu, pa im je u toj banci otvoren namenski račun.
Redovi ispred banka i pošta formirali su se još u 6 jutrus, a sve ekspoziture Poštanske štedionice danas će raditi produženo – do 18.00.
Nakon ove isplate, iznos od 11.759,40 dinara biće uplaćen na račune primalaca socijalne pomoći, a potom na račune građana koji su se prijavili online ili preko kontakt centra. 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar