POČELA ČETVRTA ZAVRŠNA FAZA RADOVA KOD RUZVELTOVE (FOTO)

0

Iako su radovi kod Ruzveltove već dva puta produženi, ti radovi ne bi trebalo da utiču na krajnji rok za završetak Ruzveltove i ulice Mije Kovačević. Danas je počela četvrta a ujedno i završna faza radova u Ruzveltovoj a u pitanju je sređivanje deonice od ulice Kraljice Marije do ulice Sveti Nikola.

Kako je ranije najavljeno, četvrta faza radova je trebalo da počne 1. oktobra, pa izgleda da radovi napreduju ipak malo brže od očekivanog. Radovi bi trebali da budu završeni do 16. novembra a ova završna faza uticaće i na izmenu određenih linija gradskog prevoza i to:

  • autobusi 25 i 25P  u oba smera (iz pravca Bogoslovije do Vukovog spomenika) iz Starine Novaka skretati u Kraljice Marije pa dalje u Golsvordijevu (u povratku Sinđelićeva, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Kraljice Marije) i dalje redovno.
  • Autobus 65 će u oba smera od raskrsnice ulica Ljubice Luković – Severni bulevar do raskrsnice ulica 27. marta – Starine Novaka saobraćati: Severni bulevar, Bogoslovija, Mije Kovačevića, Čarlija Čaplina, Zdravka Čelara, Starine Novaka, 27. marta i dalje redovno.

Za ostale linije (3, 12, 27, 27N, 32, 32H, 66, 74 i 202N) do kraja radova ostaće ranije uveden privremeni režim, a i dalje će biti privremeno ukinute tramvajske linije 2,5 i 9L.

beograduzivo.rs

Beograd uživo

beograduzivo.rs

Beograd uživo

beograduživo.rs

Beograd uživo

beograduzivo.rs

Beograd uživo

beoraduzivo.rs

Beograd uživo

beograduzivo.rs

Beograd uživo

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar