POBEDNIK SE VRAĆA U BEOGRAD – EVO I KADA!

0

Pobednik je sa Kalemegdana skinut 10. oktobra prošle godine i od tada se nalazio u ateljeu vajara dr Zorana Kuzmanovića.

Pretpostavljalo se da će se simbol Beograda u Beograd vratiti negde u februaru, a sada je poznat i tačan datum.

Povratak u Beograd planiran je za 12. februar. Narednog dana, od 10h do 16h svi zainteresovani građani moći će da pogledaju izloženu skulpturu na platou Gornjeg grada u neposrednoj blizini postamenta, a na postament Pobednik će biti postavljen 14. februara.

Povezano: UŽIVO UKLANJANJE POBEDNIKA (FOTO, VIDEO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar