PLF OBRAZAC ZA GRČKU – KAKO IZGLEDA I ŠTA SE POPUNJAVA?

1

PLF OBRAZAC ZA GRČKU – Kao što smo ranije pisali, Grčka je objavila novi protokol ukoliko u tu državu ulazite posle 1. jula. Kako su naveli, imaće razumevanja za putnike koji dolaze 1. i 2. jula, jer je traženi obrazac objavljen tek prethodnog vikenda.

PLF obrazac popunjavaju svi turisti nezavisno od vrste prevoza (automobil, autobus, brod, avion) i državljanstvaPopunjava se online na linkua  prvenstveno se unosi vrsta transporta. Ukoliko dolazite drumskim saobraćajem unosi se granični prelaz preko kojeg planirate prelazak, datum ulaska u zemlju, registracija za automobile, a naziv prevoznika za autobus ili voz. Ukoliko putujete avionom potrbno je da unesete naziv avio kompanije, broj leta, datum i aerodrom na koji slećete. U svakom slučaju, nakon toga se popunjavaju lični podaci putnika, broj pasoša, brojevi telefona, email adresa. Popunjavaju se podaci o tome iz koje zemlje dolazite, ali i to gde planirate da budete smešteni u Grčkoj. Potrebno je da unesete podatke o kontaktu za hitne slučajeve. Na svoj nalog dodajte članove porodice ili druge putnike i predajte na kraju zahtev. Na mail adresu trebalo bi da vam stigne potvrda.

Sve o novom protokolu za ulazak u Grčku pročitajte na:

NOVI PROTOKOL ZA ODLAZAK U GRČKU I OBRAZAC KOJI MORATE POPUNITI

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar