50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PAŽNJA – OBRUŠAVA SE DEO PANČEVAČKOG MOSTA!

0

Juče su naši sugrađani primetili alarmantan natpis kod Pančevačkog mosta na kome piše Pažnja, obrušava se deo konstrukcije mosta! Ovaj natpis se nalazi na železničkoj stanici kod šaltera za prodaju karata i odnosi se na krak koji od borčanske strane vodi ka Omladinskom stadionu i Bulevaru despota Stefana. Ovim delom redovno prolaze pešaci ka železničkoj stanici, ali se nalaze i mnogi objekti kao što su pekare, kafane i ostalo.

Da podsetimo, hitna sanacija ovog dela mosta rađena je 2012. godine kada je napuklo težište jednog stuba. Tada je most jednim delom bio zatvoren za saobraćaj, a građani su još tada bili skeptični kada je u pitanju bezbednost ovog mosta.

Gradski sekretar za poslove odbrane, vanredne situacije, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodi da nije obavešten o sličnom upozorenju okačenom kod mosta, kao i to da most jeste u lošem stanju, ali da oni ne žele da se mešaju u poslove za koje nisu nadležni, jer za održavanje ovog mosta nije zadužen grad Beograd.

Pančevački most je sagrađen davne 1935. godine, dugačak je 1.526 metara, a svakoga dana preko njega prođe oko 100.000 vozila u oba smera.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar