PAŽNJA – LAŽNI RADNICI EPS-A VARAJU SUGRAĐANE

0

Nakon niza lažnih predstavljanja od strane prevaranata, na red je izgleda došla i EPS. Naime, kako su sugrađani na Novom Beogradu istakli, u jednoj zgradi pojavio se lažni radnik EPS-a.

Muškarac je u Bulevaru Milutina Milankovića išao od vrata do vrata predstavljajući se kao radnik Elektrodistribucije. U jednom stanu je zatekao samu stariju žensku osobu i na prevaru joj iznudio novac, za navodnu zamenu brojila.

Iz EPS-a upozoravaju da ne rade nikakve slične akcije od vrata do vrata, kao i da se njihovim radnicima usluga ne plaća u kešu na ruke, već isključivo preko računa.

Budite oprezni i prijavite svaku prevaru nadležnima!

izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar