50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PAUK ODNEO AUTOMOBIL, A U NJEMU – ŠESTOMESEČNA BEBA!

0

Kako Blic prenosi, juče oko 18h u Ulici Visokog Stevana kod broja 23, službe Parking servisa su primetila nepropisno parkirano vozilo koje je potpuno zatvorilo prolaz i onemogućilo kretanje pešaka trotoarom. Radnici su po standardnoj proceduri uklonili vozilo, a kako navode iz Parking servisa, tom prilikom nisu primetili da je u vozilu bila i šestomesečna beba.

Jelena M., vlasnica pomenutog automobila se ubrzo vratila i zatekla vozilo Parking servisa kako odnosi njen auto, nakon čega je pokušala da ih zaustavi ali bezuspešno.

Vozilo je preneto na plac za smeštaj nepropisno parkiranih vozila u Dunavskoj ulici, a ubrzo za njim stigli su i roditelji deteta u drugom automobilu. Iz Parking servisa navode da je prilikom otvaranja vozila beba spavala i da su radnici procenili da nije bilo bezbedno spuštati vozilo na ulici pa su zato nastavili da voze do placa, iako ih je otac brzo sustigao vičući da je u kolima i njihova beba.

Kako saznajemo, JKP Parking servis je podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar