PARKING SERVIS VIŠE NEĆE OSTAVLJATI KAZNE NA AUTOMOBILIMA

4

PARKING KAZNE – Na jučerašnjoj sednici Grada Beograda usvojena je izmena Odluke o javnim parkiralištima, čime je ukinuta obaveza Parking servisa da prekršajne naloge ostavljaju na automobilima.

Sugrađani će morati sami da provere da li su dobili kaznu za nepropisno parkiranje, odnosno da li imaju izdat nalog za plaćanje elektronske dnevne parking karte. Ovo će moći da se proveri preko sajta Parking servisa. Sama kazna stiže direktno poštom na adresu.

Pored ovoga, usvojeno je još nekoliko novina. Komunalna milicija će sada moći da vrši naplatu parkiranja, a kontrola će se obavljati elektronskim putem na osnovu podataka o registraciji. U praksi to znači da će se koristiti vozila sa specijalnom nadogradnjom, koja će imati elektronski sistem za očitavnje tablica preko mobilnog video-nadzora. Komunalna milicija će uz pomoć ovog vozila kažnjavati one koji zauzimaju žutu traku, ili su nepropisno parkirani, ili nisu platili parking.

Povezano:

DANAS SKUPŠTINA GRADA – IZMEŠTAJU SE TROLEJBUSI SA DORĆOLA, NOVA IMENA TRGOVA I ULICA

ZAVRŠENO NOVO PARKIRALIŠTE ZA 426 VOZILA NA NOVOM BEOGRADU

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu.

Podelite ovo sa prijateljima

4 коментара

  1. Bahatost i bezobrazluk. Sta sa nenamernim prekrsajima kod uplate pogresne zone ili pogresne registracije? Sta je sa placanjem u roku od 8 dana a ne dobijete opomenu na kucnu adresu? Sta kada ste podstanar a niste jos promenili adresu stanovanja. Cist lopovluk.

  2. Miodrag Obradovic on

    Još jedna mogućnost za manipulaciju i nekorektan i samovoljan pristup. Ovo će samo povećati broj žalbi i sudskih postupaka, a neće doprineti efikasnosti u kažnjavanju prekršaja.

Ostavite komentar