PALILULA I NOVI BEOGRAD SUTRA BEZ VODE

0

Za petak, 24. januar, planirani su radovi na vodovodnoj mreži opština Palilula i Novi Beograd, zbog čega će brojni potrošači biti bez vode.

Palilula od 8.00 do 16.00h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Prelivačka, Privrednikovih pitomaca, Bratstva i jedinstva, Ratnih vojnih invalida, Bele Bartoka, kao i u okolnim ulicama.

Umanjen pritisak vode osetiće potrošači u naselju Kotež.

Novi Beograd od 8.00 do 18.00h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Aleksinačkih rudara (brojevi 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 37а, 39, 39а, 39b и 39v) i Trešnjinog cveta 11.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar