PACIJENTI NA SAJMU – NAJMLAĐI 19 GODINA, NAJSTARIJI 74

0

PACIJENTI NA SAJMU – Privremena bolnica na Sajmu počela je sa radom i primila prve pacijente zaražene korona virusom sa lakšom kliničkom slikom.

Pacijenti su iz cele Srbije, a najviše ih ima iz Ćuprije i Beograda. O njima se brine 10 lekara i 25 medicinskih sestara, čije su smene osam sati, a rotiraju se na svaka dva sata.

Najmlađi pacijent koji se trenutno nalazi na Sajmu ima 19 godina, dok je najstariji star 74 godine. Nakon dva negativna testa na koronu, ovi pacijenti će biti puštani kući u samoizolaciju.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar