OTVORENE DVE NOVE KOVID AMBULANTE

0

Zbog većeg broja zaraženih sugrađana, otvorene su još dve kovid ambulante, na Savskom vencu i u Surčinu.

Dom zdravlja Savski venac pored postojeće kovid ambulante odredio je još jednu dodatnu ambulantu u ulici Koste Glavinića za prijem i zbrinjavanje osoba sa povišenom temperaturom i respiratornom infekcijom.

Kontakt telefoni za dobijanje informacija su: 2651-723 i 064/821-92-25. A kovid-ambulanta DZ Savski venac u Ulici vojvode Milenka 4-6 radi svakog radnog dana od 7.00 do 20.00, a vikendom i praznikom od 8.00 do 18.00.

U Domu zdravlja u Surčinu u ulici Braće Puhalović 12 ponovo je otvorena kovid ambulanta.  Radnim danom je otvorena od 7.00 do 20.00, a vikendom od 8.00 do 18.00.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar