OTVARANJE BAZENA SREDINOM JUNA

0

Iako su već danima temperature takve da je svako od nas poželeo da „skokne“ na neko kupanje, otvaranje bazena će se desiti tek sredinom juna (ukoliko vremenski uslovi tada budu dozvoljavali).

Bazeni se trenutno dezinfikuju i pripremaju za veliko otvaranje. U SC Banjica i SRC Milan Gale Muškatirović na Dorćolu neki okvirni datum za otvaranje je 15. jun, ali još uvek nije zvanično potvrđeno. Ono što se zna jeste da će na Banjici, kao i ranije, sreda biti „Đački dan“ kada će đaci moći da se kupaju besplatno uz knjižicu, dok će studenti imati popsut u toku cele sezone uz indeks. Na Dorćolu će opet biti organizovana „Galetova besplatna plivaonica“ za predškolce i osnovce škola sa opštine Stari grad. Bazen 11. april na Novom Beogradu takođe drži 15. jun kao datum početka rada, ali detaljnijih informacija nema.

Košutnjak vrata svojih bazena otvara 16. juna, a kao i uvek đaci će imati mogućnost besplatnog kupanja uz đačku knjižicu. Takođe, studenti će kartu plaćati manje posle 15h, a za mališane biće organizovane besplatne škole plivanja. Za bazene na Olimpu ne postoje tačne informacije o početku rada, ali ono što se zna jeste da su danas počele prijave za letnje rekreacije, o čemu više možete pročitati u prethodnom tekstu (klik za link).

Što se bazena na Tašmajdanu i Ade Ciganlije tiče, letnja sezonja kupanja će kasniti zbog takmičenja koji se održavaju u junu. Na Adi je počeo svetski kup u kanuu (više o tome u sekciji o sportu), a na Tašmajdanu će biti takmičenje u sinhronom plivanju. Sve ovo pomera otvaranje kupališta za početak jula.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.