OTKAZANA VEĆINA EKSKURZIJA BEOGRADSKIH OSNOVNIH ŠKOLA

0

U beogradskim osnovnim školama otkazana je većina ekskurzija, pa juče i danas oko 60 autobusa nije odvezno decu na planiran put.

Novim Pravilnikom o organizovanom prevozu dece propisane su nove odredbe, a Saobraćajna policija i Agencija za bezbednost u saobraćaju nisu dozolili da na put krenu vozači bez adekvatnih licenci. U turističkim agencijama kažu da su autobusi bili tehnički ispravni. Iako je prvenstveno bilo reči da vozači nemaju kvalifikacione kartice, iz Komiteta za bezbednost kažu da je problem u falsifikovanju lekarskih uverenja vozača i ostale dokumentacije.

Iz pojedinih škola rečeno je da će novac biti vraćen onim roditeljima koji to budu zahtevali.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar