50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

OTKAZAN BEOGRADSKI MARATON ZBOG VIRUSA

0

Jutros su organizatori Beogradskog maratona dobili obaveštenje od Grada Beograda o otkazivanju ove manifestacije. Ranije je bilo reči o mogućnosti otkazivanja maratona, a to će se zbog mera sprečavanja širenja korona virusa i dogoditi.

Maraton je trebalo da bude održan 26. aprila.

SVE INFORAMCIJE: KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

Takođe, u Štabu za vanredne situacije Grada Beograda doneće se danas odluka o otkazivanju svih javnih skupova na zatvorenom u Beogradu na kojima učestvuje više od 100 osoba. To znači da se od danas otkazuju svi koncerti, filmske projekcije, pozorišne predstave, tribine, izložbe i seminari.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar