50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

OTELI MLADIĆA, A ONDA I NJEGOVU TETKU I DEVOJKU

0

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su dva muškarca zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno ličenje slobodne.

Uhapšeni su M.R. (25) i B.R. (24). Sumnja se da je M.R. sa još jednom nepoznatom osobom ugurao mladića u automobil, izudarao ga i tražio 5.000 evra. Nakon što se mladić požalio tetki i devojci, njih dve su zakazale sastanak sa M.R sa željom da to reše, a na sastanku se pojavio i drugi uhapšeni B.R.

Uhapšeni su i tetku i devojku ugurali u automobil, na zadnje sedište i u gepek i odvezli ih na nepoznatu lokaciju. M.R. je zahtevao da mladić vrati 5.000 evra na ime navodno nepostojećeg duga.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48h.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar