OTAC DEVOJČICE SA DAUNOVIM SINDROMOM BRUTALNO PRETUČEN ZBOG PARKING MESTA ZA INVALIDE

0

Kako prenose mediji, brutalan napad dogodio se u Novopazarskoj ulici u Beogradu kada je povrede zadobio otac devojčice sa Daunovim sindromom i to zbog parking mesta za invalide.

Napad se dogodio ispred zgrade u sredu gde Goran V. živi sa svojom porodicom. On je izašao ispred zgrade da sačeka suprugu koja je kolima vozila njihovu ćerku sa Daunovim sindromom, koja je nedavno imala operaciju srca.

Na parking mestu koje je inače obeleženo parking mesto za osobe sa invaliditetom bio je parkiran jedan automobi. Goran je prišao i zamolio žene koje su sedele u kolima da pozovu vozača kako bi pomerio automobil.

Kada se vozač vratio došlo je do incidenta. Prvo je krenulo verbalno, psovkama, uprkos tome što je Goran pokušao da objasni da mu parking mesto treba zbog deteta u teškom zdravstvenom stanju. I komšija star 67 godina bio je prisutan i pokuašo je da objasni vozaču i drugarima koje je pozvao da neće moći da iznesu dete.

Tada je sve eskaliralo i jedan od drugova je udario komšiju, a nakon toga je i Goran zadobio udarce. Jedna od žena iz parkiranog automobila je pokušala da spreči prijatelja i govorila mu da stane, ali to nije pomoglo. Napad je trajao kratko i nakon toga su svi pobegli sa lica mesta.

Policija je obavila uviđaj, a Goran i njegov komšija prebačeni su u Hitnu pomoć. Komšija ima povrede na licu i ušivan je na nekoliko mesta, a Goranu su operacijom ugrađene titanijumske pločice u predelu čela, vilice i jagodica, koje su bile smrskane.

Za napadačima se i dalje traga.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar