50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

OPREZ! POJAVILE SE LAŽNE KAZNE ZA PARKING

0

Danas su se pojavile lažne kazne za parking u Beogradu. Tačnije jedan od radnika parking servisa je na Novom Beogradu primetio ove lažne naloge za plaćanje kazne za parking. U parking servisu su odmah reagovali i upozoravaju građane da budu oprezni i objašnjavaju kako da prepoznate da li je u pitanju lažni nalog.

Prvo po čemu se može uočiti lažni nalog je po tome što na njemu piše “Kazna za neplaćen parking“, dok su na isečku koji pripada “Parking servisu“ ispisani: broj naloga, marka vozila, registracioni broj vozila, adresa, parking zona, datum i vreme izdavanja naloga, broj kontrolora i na kraju iznos za plaćanje.
Takođe, na lažnom nalogu je i pogrešan iznos za plaćanje. Cena dnevne parking karte u plavoj zoni, gde su uočeni falsifikovani nalozi je 720 dinara, dok je cena u prvoj, drugoj i trećoj zoni 1.870 dinara. Parking servis ne izdaje dnevne karte po ceni od 1.000 dinara.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo
Na nalogu Parking servisa nije ispisano da se vozilo “nalazilo na parking prostoru bez plaćenog parking mesta“ već samo da se uplatom u roku od osam dana ostvaruje pravo na popust.
U saopštenju je najavljena i prijava protiv NN lica.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar