ODREĐENE LOKACIJE ZA NOVIH 250 BILBORDA U BEOGRADU

0

Kako bi se doveli u red i održavali podzemni prolazi u Beogradu Grad Beograd napravio je svojevrsne koncesione akte sa privatnicima. Na osnovu toga oni će imati zadatak da finansiraju nabavku, postavljanje i održavanje pokretnih stepenica i liftova za invalide, kao i rekonstrukciju i održavanje delova podzemnih propisa.

Zauzvrat, od Grada dobijaju bilborde, odnosno LED displeje različitih veličina širom Beograda. Biće postavljeno ukupno 250 novih bilborda, od čega su neke lokacije: kod Vukovog spomenika, Brankov most, Gazela, Autokomanda, Terazije (posle hotela Moskva), ugao Dečanske i Nušićeve ulice, ugao Makenzijeve i Borislava Pekića, zatim Cara Nikolaja i Maksima Gorkog, kao i Dunavske i Cara Uroša, Bulevar Milutina Milankovića i Vladimira Popovića, ugao Cvijićeve i Bulevara despota Stefana, Takovske i Majke Jevrosime.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar