50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

ODLUČENO – UVODI SE NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS U SRBIJI

1

Kao što su postojale najave, u Republici Srbiji uvodi se najduži policijski čas od proglašenja vanrednog stanja. Zabrana kretanja trajaće od petka u 17.00 do ponedeljka u 5.00.

Najstariji građani koji imaju stalnu zabranu kretanja u kupovinu će ići u petak ujutru, od 4.00 do 7.00.

Iako su najave bile da će ova zabrana kretanja biti za Beograd i Niš, ipak će važiti za celu teritoriju Republike Srbije.

Spomenuto je da će za vlasnike kućnih ljubimaca ostati isto, odnosno da će imati mogućnost da prošetaju ljubimce u istim terminima.

izvor: Tanjug

Povezano: KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar