ODLUČENO – KAKO ĆE OSNOVCI U ŠKOLU OD SEPTEMBRA?

0
Krizni štab je na današnjoj sednici doneo odluku u vezi sa načinom na koji će đaci pohađati školu od septembra, s obzirom na to da je epidemija i dalje u toku.
Učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole nastavu će pohađati u učionicama. Moći će u jednom razredu da ih bude maksimalno 15, zbog čega će doći do promena u samim razredima. Dnevno će biti najviše četiri časa, koji će biti skraćeni na 30 minuta.
Stariji razredi će imati kombinaciju online nastave i dolaska u školu.
Nastavnici će morati sve vreme da nose maske, dok će za decu biti definisane procedure kada je obavezno nošenje maske i kada se preporučuje, uz mogućnost da se maska odloži na određeno vreme.
Prvi školski dan ove godine u svim školama biće posvećen priči o prevenciji, načinu sprovođenja prevencije i značaju preventivnih mera kao ovom obliku ponašanja u školama.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar