OD SLEDEĆEG MESECA VEĆI RAČUNI ZA INFOSTAN

2

VEĆI RAČUNI ZA INFOSTAN – JKP Gradska čistoća je nakon dobijene saglasnosti od Grada, povećalo cene svojih usluga, pa domaćinstva u Beogradu mogu očekivati veće račune za Infostan. Poskupela je usluga sakupljanja, odvoženja i odlaganja komunalnog otpada.

Umesto dosadašnjih 5,64 dinara po kvadratu sa PDV-om, cena će biti 6,6 dinara. U pitanju je poskupljenje za domaćinstva, za ostale potrošače poskupljenje je 2,6 dinara. Prema novim cenama, vlasnici lokala će za prostor od 100 kvadrata ubuduće plaćati 1.650 dinara umesto 1.390, odnosno 260 dinara više.

Kako prenose Novosti, do kraja godine očekuje nas još jedna stavka na računima, odnosno taksa za Beočistu energiju, za odlaganje i tretman otpada na novu deponiju. Ona će iznositi 0,9 dinara i PDV po kvadratu stana. Prema rečima nadležnih, nova taksa neće dodatno uvećati računfe, jer bi trebala biti umanjena cena grejanja.

Podsetimo, građanima je od nedavno dostupna nova mobilna aplikacija JKP Infostan tehnologije za plaćanje računa, eSanduče, a o ovoj aplikaciji se detaljnije možete informisati u tekstu ispod.

NOVINE U PLAĆANJU INFOSTANA – eSANDUČE

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI 

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

2 коментара

  1. Koga vi bre j…. Stvarno smo stoka drzava, pa prvo dajte u svako domacinstvo u dvoristu kante za smece zasta vise i sta i dokle sve poskupljuje,, A ne da PRLJAM auto odnoseci kese sa smecem do prvog kontejnera,,, bitno da sve poskupljuje, lopovi jedni,, narod crkava od gladi,, sta vise poskupljuje, dokle vise,, ne date nam da zivimo mirno bez problema, ovo je vise psihiloski rat nastao…!!!!

  2. Ni manje ni više nego 20%. Toliko su i penzije i plate podignute i zadnje vreme. Pljačkaši razumemo da morate da petostruko vratite onih 100 EUR. Drago mi je da smo najuspešnija ekomija u Evropi zato i dižemo cene. A inflacije nigde!

Ostavite komentar