50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

OBUSTAVLJEN TRAMVAJSKI SAOBRAĆAJ PREKO MOSTA NA ADI DOK TRAJE ISTRAGA

0

Zbog današnjeg iskliznuća iz šina tramvaja, popularnog španca, na liniji 13 na Mostu na Adi, u pravcu ka Novom Beogradu, tramvajski saobraćaj preko ovog mosta obustavljen je.

Formirana je komisija koju čine predstavnici izvođača radova, projektanata, GSP-a i Direkcije za građevinsko zemljište i oni rade na utvrđivanju činjenice. Tramvajski saobraćaj na ovoj deonici biće u prekidu sve dok se ne utvrde okolnosti pod kojima je došlo do incidenta. Direktor GSP-a Radiša Momčilović za Blic je rekao da će se s njihove strane očitati brzina kojom se tramvaj kretao, kako bi se ustanovilo da li je bilo prekoračenja.

U incidentu je jedna putnica lakše povređena i zbrinuta je na daljem lečenju.

Tramvaji na linijama 11 i 13 će do daljeg saobraćati preko Starog savskog mosta.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar