O PREVOZU, ŽURKAMA… – SUTRA ZASEDA BEOGRADSKI KRIZNI ŠTAB

0

U ponedeljak će sednicu održati Krizni štab Grada Beograda na kojoj će se posebno diskutovati o gradskom javnom prevozu, kao i nelegalnim žurkama.

Ističe se da je situacija vrlo ozbiljna, posebno u Beogradu, broj pregleda prelazi 5.500 dnevno, a 60% je prvih pregleda kod onih koji su se tek razboleli.

NOVA PRAVILA ZA VOŽNJU U GRADSKOM PREVOZU

Kako se jedna od novih mera dotiče gradskog prevoza, pretpostavka je da će se razgovarati o tome kako će sprovoditi u praksi.

Gradonačelnik Beograda govorio je i o organizovanju privatnih žurki sa većim brojem mladih ljudi i kaže da je do sada pristiglo preko 60 prijava, a da je šest prekinuto.

VLADA DONELA VIŠE NOVIH MERA, NA SNAZI OD UTORKA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar