NOVINE U PLAĆANJU INFOSTANA

0

NOVINE U PLAĆANJU INFOSTANA – Svim građanima je od nedavno dostupna nova mobilna aplikacija JKP Infostan tehnologijeeSanduče. U pitanju je mobilna aplikacija koja bi trebala građanima da omogući da brže i lakše dobijaju i plaćaju svoje račune. Dostupna je za preuzimanje na platformama iOS i Android.

Za samo nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzimati besplatno mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play i App store, kako bi samo jednim klikom sa bilo kog mesta dobijali i plaćali svoje račune i imali uvid u sve obaveze i uplate.

Već na početku svakog meseca, pre štampe i distribucije računa na kućne adrese, korisnici će dobijati notifikaciju da im je račun stigao na mobilnu aplikaciju e.Sanduče. Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun. Preduzeće će takođe obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od 5%, 6% i 7%, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjeno.

Ukoliko isključite slanje računa putem pošte, opredelićete se da svoje račune dobijate elektronskim putem, a na taj način zajedno sa nama učestvujete u očuvanju i zaštiti životne sredine. 

Sa ciljem da dodatno zaštiti svoje korisnike zbog epidemije virusa COVID 19, JKP „Infostan tehnologijeˮ potrudilo se da računi objedinjene naplate pored web platforme, budu još bliži i dostupniji. Korisnici od sada mogu plaćati račune samo jednim klikom mobilnim telefonom, potpuno bezbedno iz svojih domova i sa bilo kog drugog mesta, bez čekanja u redovima na šalterima.

Pročitajte i:

GALERIJA BELGRADE – USKORO OTVARANJE NAJVEĆEG ŠOPING CENTRA, DOKLE SE STIGLO SA RADOVIMA? (VIDEO)

Izvor: JKP Infostan tehnologije

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar