NOVI VOZAČI U GSP-U PREKO TENDERA?!

9

GSP je pokrenuo javnu nabavku za uslugu traženja, selekcije i dokvalifikacije vozača D kategorije, a izabrani ponuđač će biti poznat sledeće nedelje. Detalji ponude su poznati, pa je tako potrebno obezbediti ukupno 200 vozača autobusa i trolejbusa.

Izabrani ponuđač će morati da obezbedi 10 vozača D kategorije u roku od 45 dana od zaključenja ugovora, dok će ostalih 190 morati da obezbedi najkasnije do marta 2019. godine. Vozači moraju imati SSS i važeću vozačku dozvolu D kategorije. Od sertifikata: stručnu kompetenciju za profesionalnog vozača u drumskom saobraćaju  i sertifikat za bezbednu i eko vožnju. Pored toga, moraju da imaju i tahografsku karticu ili potvrdu da su podneli zahtev za njeno izdavanje, važeće lekarsko uverenje, prebivalište na teritoriji grada Beograda, kao i da zadovoljavaju kriterijume psihološke selekcije za obavljanje ovog posla.

Vozači će morati da rade minimum dve godine, plata je 45.000 dinara. Ukoliko otkažu ugovor o radu ili dobiju otkaz svojom krivicom, firmi će morati da nadoknade štetu u iznosu od 150.000 dinara.

Iz GSP-a kažu da su se odlučili na ovaj korak jer je slab odziv kandidata na oglase za zapošljavnaje, kao i to što je ovu firmu napustilo puno vozača prošle i ove godine.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

9 komentara

  1. NemanjaMilosavljevic on

    hahahahahaha….. sa 45.000 da privuku vozace jos ti daju papir da budes njihov rob 2 godine……lol

  2. Komentar:kraljevi manje para treba da ponudite, sta to i onako nije zahtevan posao. samo se prevoze tamo neki bezveze putnici možda vaša :majka, sestra, brat ,otac ne važni likovi .kada budu ti uvozni vozači počeli da gaze putnike ,udaraju vaša vozila. daće te vi plate kako treba. otprilike bi plata trebala da bude minimalno 100,000,oo din .

Ostavite komentar