NOVI VOZAČI U GSP-U PREKO TENDERA?!

19

GSP je pokrenuo javnu nabavku za uslugu traženja, selekcije i dokvalifikacije vozača D kategorije, a izabrani ponuđač će biti poznat sledeće nedelje. Detalji ponude su poznati, pa je tako potrebno obezbediti ukupno 200 vozača autobusa i trolejbusa.

Izabrani ponuđač će morati da obezbedi 10 vozača D kategorije u roku od 45 dana od zaključenja ugovora, dok će ostalih 190 morati da obezbedi najkasnije do marta 2019. godine. Vozači moraju imati SSS i važeću vozačku dozvolu D kategorije. Od sertifikata: stručnu kompetenciju za profesionalnog vozača u drumskom saobraćaju  i sertifikat za bezbednu i eko vožnju. Pored toga, moraju da imaju i tahografsku karticu ili potvrdu da su podneli zahtev za njeno izdavanje, važeće lekarsko uverenje, prebivalište na teritoriji grada Beograda, kao i da zadovoljavaju kriterijume psihološke selekcije za obavljanje ovog posla.

Vozači će morati da rade minimum dve godine, plata je 45.000 dinara. Ukoliko otkažu ugovor o radu ili dobiju otkaz svojom krivicom, firmi će morati da nadoknade štetu u iznosu od 150.000 dinara.

Iz GSP-a kažu da su se odlučili na ovaj korak jer je slab odziv kandidata na oglase za zapošljavnaje, kao i to što je ovu firmu napustilo puno vozača prošle i ove godine.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

19 коментара

  1. Skoro bio decko iz unutrasnjosti, ne zna grad, pito za liniju koje ce mu dati, rekose mu na potez 600, on jurio da nauci i oni mu javise u 15h popodne da ide na 17, drugi deo grada. Uzasss hshahahaha, i naravno covek odusto.

  2. Negde sam procitao da nas voze migranti.Pa tek onda bi se razvio i terorizam u Srbiji.Nece im trebati dinamit oko struka, vec ce s punim autobusom direktno sa mosta u savu ili dunav ili ne daj boze direkt u zgradu.

  3. Trenutno vozim po Srbiji za platu malcice vecu od te odstete koju ste smislili. A za 45 000 bi radio jedino posle neuspelog lecenja u Lazi Lazarevicu.. Pa da li ste normalni??? Koja budala ce da vam vozi one vase krseve za 45000 din. Bruka. Postajete auto skola, radice vam pocetnici dok ne nahvataju malo iskustva i paljba. Sto bih voleo da vam se niko ne javi, pa kad vas pritisne narod sto nemaju prevoz.. Da vidimo sta ce te onda.

  4. Hahaha bas ce te da privucete mlade sa mocnom platom od 45000 din, samo napred mozgovi, za 2-3 godine nudicete vi i 100000 ali nece niko da se javi, jer ti sto imaju sve to sto trazite, samo im treba jos Code 95 i mogu da voze gde hoce u evropi za 5-6 puta vecu platu, udaricete vi katanac na GSP 🙂

  5. Pa dosta je i 30.000 dinara. Treba prištedeti gradski budžet. Nije to toliko težak posao,a danas po Beogradu voziti – ništa laše. Nikada nema gužve, a vozači su strpljivi i pažljivi, naročito taksisti, jedni prema drugima pun razumevanja, posebno uvažavaju baš vozače GSP-a. Realno oko 30.000 dinara ( a karta za prevoz im n ije potrebna).

  6. novica mihajlovic on

    neka im voze migranti oni dobijaju 60000mesecno i sve besplatno hranu smestaj zdravstvo skolstvo kako ih nije sramota a vozac ce da im radi za 45000 dinara

  7. Ovi bre ludi skeoz ,pa to sto trazite i nudite nema veze sa mozgo. U EU dnevnica pola plate i netreba nikakve kategorije osim b oni te obice sve.Vi ste skroz poludeli.

  8. Komentar:kraljevi manje para treba da ponudite, sta to i onako nije zahtevan posao. samo se prevoze tamo neki bezveze putnici možda vaša :majka, sestra, brat ,otac ne važni likovi .kada budu ti uvozni vozači počeli da gaze putnike ,udaraju vaša vozila. daće te vi plate kako treba. otprilike bi plata trebala da bude minimalno 100,000,oo din .

Ostavite komentar