NOVI PROTEST U BEOGRADU (FOTO, VIDEO)

0

Ispred Skupštine Srbije oko 19.00 počeli su da se okupljaju građani povodom još jednog protesta. Za sada sve deluje mirno. Na društvenim mrežama kružili su pozivi da se građani i iz drugih gradova danas upute u Beograd.

21.40 I dalje sve protiče mirno, ispred Skupštine mali broj policajaca, iza skušine konjica. Jedna baklja bačena je u pravcu stepenica ispred Skupštine, jedan od okupljenih građana krenuo da je skloni.

21.00 Za sada protesti protiču mirn.40o, uz poneko guranje ograde. Pojedini povikuju da žele mirne proteste, dok drugi viču da žele suzavac.

20.43 Ispred Skupštine na stepenicama ostavljen je bager u znak sećanja na Ljubisava Đokića, poznatijeg kao Džo Bagerista.


19.45 Zbog toga što su prethodnih dana novinari zadobili povrede tokom protesta, NUNS deli prsluke kojima će se novinari izdvojiti u masi.


19.43

19.10

 

View this post on Instagram

 

Ispred Skupštine

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar