50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

NOVE ODLUKE VLADE – OTVARAJU SE PIJACE

0

Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije donete su odluke o ublažavanju pojedinih mera uvedenih tokom vanrednog stanja.

Pijace na otvorenom i zatvorenom počinju da rade od utorka, 21. aprila, uz obaveznu primenu svih zaštitnih mera u cilju sprečavanja širenja epidemije korona virusa. Neće raditi Palilulska pijaca i Stari Merkator u Beogradu.

Ono što će ostati zatvoreno su sve radnje u tržnim centrima, kao i delatnosti sa bliskim kontaktom među ljudima, poput frizerskih salona, salona za negu lepote, teretana i fitnes centara.

Povezano: 

AKTUELNO – OD UTORKA UBLAŽAVANJE MERA I KRAĆI POLICIJSKI ČAS

UBLAŽAVANJE MERA I GRADSKI PREVOZ – ŠTA KAŽE STRUKA?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar