NOVE MERE NAKON KONSULTACIJE VLADE I PRAVNIKA

0

Nakon današnjeg dugog sastanka Kriznog štaba, medicinski deo je saglasan da se mere moraju pooštriti, potvrdio je epidemiolog Branislav Tiodorović.

Kako se navodi, medicinski deo Kriznog štaba je za skraćivanje radnog vremena svih objekata, kao i za obavezan negativan PCR test za ulazak u Srbiju, sa posebnim akcentom na naše državljane za koje se pretpostavlja da će dolaziti za praznike.

Mere su predložene, a očekuje se da Vlada Srbije konsultuje pravne stručnjake, kako bi donete mere bile u skladu sa pravnim propisima i Ustavom Srbije.

JEDNOKRATNA POMOĆ RADNICIMA U USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar