NOVE IZMENE GRADSKOG PREVOZA NA NOVOM BEOGRADU

0

IZMENE PREVOZA NA NOVOM BEOGRADU – Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Jurija Gagarina, Antifašističke borbe i Marka Hristića, od sutra do 13. decembra doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

FAZA 1 – zatvara se ceo smer Jurija Gagarina na delu od silazne rampe sa Mosta na Adi do Marka Hristića (polovina raskrsnice sa Antifašističke borbe će biti u funkciji), Antifašističke borbe, smer od Jurija Gagarina do Bulevara Milutina Milankovića i krajnje dve desne saobraćajne trake u smeru od Bulevara Milutina Milankovića do Jurija Gagarina, kao i Ulica Marka Hristića, smer od Jurija Gagarina do Bulevara Crvene Armije i to od sutra do 22. novembra. Kolovozna traka Jurija Gagarina u smeru ka Mostu na Adi će se u visini zone radova koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, dok će preostali delovi kolovoza Antifašističke borbe i Marka Hristića biti jednosmerne.

FAZA 2 – zatvara se ceo smer Jurija Gagarina na delu od silazne rampe sa Mosta na Adi do Marka Hristića (polovina raskrsnice sa Antifašističke borbe će biti u funkciji) i Antifašističke borbe, smer od Jurija Gagarina do Bulevara Milutina Milankovića i krajnje dve desne saobraćajne trake u smeru od Bulevara Milutina Milankovića do Jurija Gagarina, i to od 23. novembra do 13. decembra. Kolovozna traka Jurija Gagarina u smeru ka Mostu na Adi će se u visini zone radova koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, dok će preostali delovi kolovoza Antifašističke borbe biti jednosmeran.

DONETA NOVA MERA – UKINUT NOĆNI PREVOZ

Tokom izvođenja radova u obe faze, tramvajski saobraćaj će funkcionisati nesmetano, dok će vozila sa autobuskih linija JGS-a saobraćati delom izmenjeno.

  • Vozila na linija 85 u smeru ka Borči saobraćaće sledećom trasom: Most na Adi, Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Đorđa Stanojevića i dalje redovno, a u smeru ka Banovom brdu redovno.
  • Autobusi na liniji 89 u smeru ka Bloku 72 kretaće se sledećom trasom: Most na Adi, Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovno, a u smeru ka Vidikovcu redovno.
  • Vozila na liniji 94 u smeru ka Resniku redovno, a u smeru ka Bloku 45 trasom: Most na Adi, Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovno. Linije 95, E1 i E6 u smeru ka Borči – Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Milentija Popovića i dalje redovno, a u smeru ka Bloku 45 – Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovno.
  • Linija 601N u smeru ka Dobanovcima – Vladimira Popovića, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Đorđa Stanojevića i dalje redovno, a u smeru ka Trgu Slavija – redovno, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar