NOVA PROCEDURA ZA PROŠIRENJE BAŠTI KAFIĆA

0

Zvanično je usvojena izmena odluke o postavljanju bašta ugostiteljskih objekata u Beogradu, čime će mnogi moći da nadoknade gubitak u prostoru. Zbog mera tokom epidemije, neophodna je distanaca.

Prema dosadašnjim pravilima, ugostitelji su bašte mogli da prošire samo na površinu ispred zgrade u kojoj se ugostiteljski objekat nalazi, a ispred susedne zgrade jedino ukoliko je površina bašte bila uža od tri metra. Izmenama koje su sada usvojene, zahtev za proširenje bašte i ispred susedne zgrade moći će da podnesu svi. Pretpostavlja se da će na taj način moći da  nadomeste onoliko prostora koliko su izgubili zbog neophodne distance.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar