NOVA PRAVILA ZA VOŽNJU U GRADSKOM PREVOZU

4

NOVA PRAVILA U GRADSKOM PREVOZU – Vlada Srbije saopštila je danas nove mere koje će na snazi biti od utorka ujutru, a koje su sve mere donete možete pročitati klikom na link ovde.

Prema rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, gradski prevoz će u narednim danima biti pojačana kako bi bilo manje gužve. On je takođe naveo da autobusi neće stajati na narednoj stanici ako je kapacitet vozila popunjen 50 odsto

Po isteku donetih mera, doneće se procena kakvi su rezultati postignuti, te će u skladu sa tim mere biti menjane odnosno donošene nove. Podsetimo, nove mere će biti na snazi počev od utorka ujutru pa narednih deset dana.

REDUKCIJA POLAZAKA NA SVIM LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

4 коментара

    • Tako jednostavno ne može da se funkcioniše.Ni prigradski ni gradski saobraćaj,slažem se povećati br.vozila ali i potvrde za kretanje škola,fakultet,posao..Mi štitimo naše starije neka oni štite nas..Ako tri dana kasnim na posao i provedem u putu 4-5h neminovno je da ću se razboleti makar od prehlade.Ko će mi pravdati kašnjenje? Ako svaka porodica mora biti „svoj krizni štab“ ja bih donela meru karantina, jer smo hronični bolesnici i više niko za to ne mari.Nije ovo Ženeva,ovo je Beograd ,napraviće se kolaps treba dobro razmisliti pre nego što se išta usvoji.

Ostavite komentar