NOVA PRAVILA ZA ODLAZAK KOD FRIZERA ILI U TERETANU

0
Od ponedeljka, 27. aprila, otvaraju se vrata frizerskih salona i teretana, ali pre nego što zakažete svoj termin i uputite se tamo, moraćete da se upoznate sa novim procedurama i pravilima.
Kako bi se sprečilo širenje korona virusa, zaposleni u frizerskim salonima nosiće zaštitnu opremu, a to će morati da rade i klijenti, tako da su maske i rukavice obavezne. U salonima će u jednom trenutku morati da bude jedan klijent, pa ukoliko neko stigne ranije, moraće da sačeka ispred. Radiće se redovna dezinfekcija opreme i objekta između klijenata, a i oni koji ulaze u salon dezinfikovaće obuću, a ako se propiše da bude obavezno merenje temperature i za klijente, onda će se i toga prizdražvati.
Što se kozmetičkih salona tiče, ne očekuju se ništa manje, s time što će radnice nositi i vizire, a radiće se i na postavljanju pregrada između klijenta i radnika.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar