NOVA GLASOVNA PORUKA NA BUS PLUS APARATIMA (VIDEO)

0

Možda ste poslednjih nekoliko dana primetili nešto drugačije u gradskom prevozu na Bus plus aparatima, odnosno u glasu govornog automata.

Agencija Block&Roll podržala je obeležavanje 30-godišnjice od usvajnja UN Konvencije o pravima deteta, kojom je prvi put na sveobuhvatan način uređen i zaštićen kvalitet života dece u različitim oblastima. Tim povodom, u linijama 24 i 26 umesto uobičajenog glasa iz automata, naziv sledeće stanice izgovaraju deca, a izgovaranje stanica praćeno je porukom Saslušajte decu, kao podsetnik odraslima da obrate pažnju na potrebe, želje i razmišljanja najmlađih.

Video snimak pogledajte u nastavku.

View this post on Instagram

Ideja naših „mladih lavova“ koja je osvojila prvo mesto u kategoriji Media realizovana je uz podršku GSP-a ! Ovih dana u linijama 24 i 26 sačekaće vas nemalo iznenađenje: umesto uobičajenog glasa iz automata, naziv sledeće stanice izgovaraju – deca! Podržali smo obeležavanje 30-godišnjicu od usvajanja UN Konvencije o pravima deteta, kojom je prvi put na sveobuhvatan način uređen i zaštićen kvalitet života dece u različitim oblastima. Izgovaranje naziva stanica praćeno je porukom „Saslušajte decu“, kao podsetnik odraslima da obrate pažnju na potrebe, želje i razmišljanja najmlađih, čija prava često nesvesno ugrožavaju svojim uverenjem da oni znaju šta je za njih najbolje. Na ovaj način smo realizovali još jednu ideju u sklopu naše platforme „10 dobrih ideja“, kojom obeležavamo 10 godina postojanja agencije.#10dobrihideja #saslušajtedecu

A post shared by BLOCK&ROLL (@block.rs) on

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar