NOVA AUTOBUSKA STANICA – USKORO POLASCI I DOLASCI

0

Kao što je poznato, u Bloku 42 na Novom Beogradu gradi se autobuska stanica i za sada je betonirano skoro 90% staničnog platoa, postavljeni šipovi za staničnu zgradu, a rade se i pristupne saobraćajnice.

U međuvremenu završen je Aneks nove autobuske stanice koji će povezivati autobusku i železničku stanicu. Kada se završi stanični plato, koristeći Aneks, moći će da se prebaci deo autobuskih autobuskih linija na Novi Beogradu. U pitanju će biti i dolazni i odlazni saobraćaj.

Takođe, kroz izmenu plana generalne regulacije, razmišlja se o uvođenju nekoliko manjih autobuskih stanica po obodima Beograda, koje će biti ponuđene BAS-u na upravljanje, što bi rasteretilo sam ulazak u Beograd.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar