NOVA AUTOBUSKA STAJALIŠTA U CENTRU GRADA

0

Većina autobuskih stajališta u cetru grada trenutno nema klupe i nadstrešnice, a razlog njihovog uklanjanja leži u novim i modernijim modelima koji uskoro treba da budu postavljeni.

Jedna od stanica koja trenutno izgleda ruinirano je stanica na Terazijama i na njoj je ostala samo jedna obaveštajna tabla, kako bi putnici mogli da pročitaju koje linije gradskog prevoza tu staju. Ipak, tako će biti samo privremeno. Iz Beokom servisa poručuju da je od Sekretarijata za javni prevoz dobijen odgovor da će nadstrešnice na potezu ulice Kralja Milana od Trga Slavija do Trga Republike i na stanici Pionirski park dobiti zamenu. U pitanju nov, moderniji mobilijar, tako da će biti postavljene nadsternice sa LED displejima.

Kako poručuju, nove nadstrešnice će biti daleko modernije, a ideja je da građani koji čekaju prevoz mogu da pročitaju mnoge korisne informacije. Neke od njih će dolaziti od strane Truističke organizacije Beograda, a te informacije će sigurno biti posebno korisne turistima koji posećuju glavni grad.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar